Pain.



För sju år sen störtade jag med huvudet före rakt ner i ett helvete av nattsvart ångest, hat och misshandel.
Den som hatar och misshandlar mig är jag själv.

Kommentarer
Postat av: Joanna

wow asso, jag är verkligen inte en person som läser bloggar men jag letade bilder på Google och fick upp din blogg och fastnade för den direkt. så nu har du en ny läsare! :) Jag tycker du är helt otrolig, att du överlever detta livet. Jag tycker så hemskt synd om dig, jag kan inte ens föreställa mig hur det kan vara att konstant vara hungrig, att du har varit hungrig i över 7 år! Jag har inte ätit på 7 timmar och min mage värker som tusan. Jag satt och grät när jag läste...

att du har 6 vänner som alltid finns där för dig nomatter what, är jag faktiskt riktigt avis på, önskar att jag också hade såna fina vänner.



Men önskar dig gott, Kram Joanna <3

2011-05-08 @ 01:20:46
Postat av: Aja

Kämpa. Det är du värd. Jag sitter inte i samma sits som du gör, jag har andra sjukdomar som är lika svåra och jävligt förbannande irriterande, för alla måste dra och slita i en. Prover hit, prover dit. Piller eller inte. Inlåst på psyk eller inte?? Din kropp är din kropp och du och din kropp förtjänar att må TOPPEN!! Min kropp, jag bestämmer! Jag kämpar!! ALLA ÄGER RÄTTEN TILL ATT SÄGA NEJ!!!!!!! Inte andra runt en som gör vad man INTE vill!! KÄMPA!!!! Jag håller på dig!!

KRAMAR Aja

2012-01-14 @ 01:18:24
URL: http://http://www.ogando.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0