Har någon läst den?



Jag fick ett tips av en läsare att jag skulle läsa Mia Törnbloms bok. Den hade tydligen hjälpt hennes dotter som också har varit sjuk. Har någon fler läst den? Tycker ni den var bra? Jag vet inte alls mycket om den, så ni som har läst den får jättegärna berätta lite vad den handlar om. 

Om den hjälpte hennes dotter så kanske den kan hjälpa mig också. Alla tips och råd som kan göra min kamp mot det friska lättare, är så välkommet. Jag uppskattar det verkligen!

Kommentarer
Postat av: veronica

Har lånat en av hennes böcker åt dig nu, Emma. Mia Törnblom är coach i personlig utveckling. Hon hade för nåt år sen en programserie på tv, jag missade inte ett avsnitt, hon är så duktig på det hon gör, det blir så himla intressant och kul på samma gång. Boken handlar om självkänsla, att man duger precis som man är, utan att man ska behöva prestera något. Hoppas du tycker om den, och sen måste jag få säga att det är så fruktansvärt kul att läsa hur duktig du är. Kramar från veronica.

2010-04-20 @ 19:28:07
Postat av: Matilda J

Läs den! Finns två böcker som är värda att läsa, sen så har hon en självbiografi också. Den första heter "Självkänsla nu" och den andra "mera självkänsla" som finns att köpa billigt som pocket. Den handlar om hur man ska bygga upp sin självkänsla och bli av med sitt självförakt som tar en alldeles för stor del i en anorektikers liv. Mitt liv fick en total vändning efter jag läst dem, hoppas du finner inspiration! KRAM!

2010-04-20 @ 21:01:37
Postat av: Catharina

Det var nog jag som skrev tipset för att tag sedan... vad som oxå är bra är om du i din närhet kan finna en föreläsning med Mia Törnblom. I storstäderna vet jag att den går 2 ggr/år.

Självkänslan är ju oftast låg hos de flesta människorna och vad man behöver är ju att stärka o ev bygga upp den... tyvärr sägs det att det är en färskvara (även om inte jag personligen har märkt det) men vi alla har ju olika personligheter...

Mia´s sätt att hjälpa till o förklara hur man bör tänka är fantastiskt... finns även i ljudböcker om du har svårt att sitta still o läsa en bok, ibland kan det vara lättare att lyssna.

Hoppas du tycker om den/dom, såg att V redan hade lånat en till dig... kanonbra

Ha´en fortsatt bra kväll och ta´väl hand om dig. Kraam

2010-04-20 @ 21:32:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0