Hem.



Nu ska jag snart hem! Ska prata med Marja så fort hon har tid. Jag kommer att klara det här själv nu, jag har viljan som krävs. Klarar inte av att vara här längre nu. Larm går mitt i natten och slutar aldrig tjuta, alla här är så ledsna, inget positivt ställe alls. Jag vill hem till min lägenhet och mina vänner.

Alla tjatar om att jag inte ska fara hem för tidigt men det gör jag inte. Jag känner mig redo.

Kommentarer
Postat av: Elin

Jag sällar mig till de som tjatar(för din skull) snälla åk INTE hem för snabbt, som det låter nu på det du skrev, flyr du från något som är jobbigt istället för att du faktiskt skulle vara redo. Låter osannolikt i mina öron att du redan skulle kunna fixa det hemma själv, du har väl inte varit inlagd länge alls?

Men, du gör det som du tror kommer bli bäst för dig!

Lycka till

2010-04-05 @ 18:50:07
Postat av: veronica

Allvarligt Emma, du har haft anorexia i 7 år, skulle du verkligen klara av det här på egen hand nu, på mindre än en vecka. Nu tror jag det är anorexian som pratar och inte Emma med den rätta viljan. Bit ihop och kämpa nu, det får vara hur tråkigt och jobbigt som helst, för du vill väl ändå nå målet att bli frisk på riktigt. Kom igen nu Emma! kram veronica.

2010-04-05 @ 19:23:17
Postat av: oscar

Jag har ingen aning om det är Emma eller anorexin som vill fara hem men jag tror att det kan gå. Eller.. jag har ingen aning, jag känner inte dig egentligen men jag tror på dig Emma, det gör jag! Jag vet att anorexin finns där och spökar men jag tror faktiskt att Emma vill må bra nu. Jag tror det kommer gå bra, det kommer vara kämpigt och jobbigt men jag tror på dig! Du kan klara det här!

2010-04-06 @ 00:26:38
URL: http://osce.blogg.se/
Postat av: Catharina

Komma hem är inte alltid lösningen... vet du varför du fått Anorexin?

Ensam... är inte alltid stark. Visst fixar du det om du bestämt dig för att bli frisk men oftast behöver man mycket hjälp och stöd på vägen!

Kram på dig och lycka till

2010-04-10 @ 15:24:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0