Min motståndare.




När ska jag börja ta det här på allvar?
Jag förstör mig själv, jag förstör för andra, jag förstör allt. Och jag skämtar bort det.

Det här är verkligen ingen lek, jag kan dö. Dom senaste månaderna har det bara gått åt fel håll, eller åt rätt håll, beroende på vem som tänker, jag eller anorexian.

Anorexian är min motståndare. Hur ska jag vinna? Jag har ingen vinnarinställning, var ska jag hitta den?
Börjar jag inte kämpa så kör min motståndare över mig. "Han" tar mitt liv och jag förlorar.

Det här är inte en motståndare som jag kan leka med som en glad hundvalp leker med en boll.
Det är så mycket värre än så.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tänk på alla saker du vill ha i framtiden och uppleva.Resa och se världen? Skaffa familj? Det är du som bestämmer och bara du.Bestäm dig idag bara helt rakt av och kaxigt mot anorexin,skratta den i ansiktet och ta över kontrollen över dig själv.Du kan få allt du vill ha om du bara verkligen kämpar emot för du har styrkan Emma ...Snälla försök.Börja lite smått att ta lite större motioner och unna dig att få känna känslan av att ha mat i magen,Gröt det kan vara en början för dig att få tillbacka känslan.

2010-03-18 @ 09:49:20
Postat av: Tobias

Jag anser att du på något vis, måste hitta dig själv. Som ovan fundera ut vad du vill vara och hurdu vill leva ditt liv. Prova olika saker känn efter vad du trivs med, vad får dig må bra. Utveckla dig själv, känn efter hur mår du efter att du t e x. läst en frida tidning? Där de skriver om kroppsutseende en hel del. Känner du ångest efter det, så måste man bara vara hård mot sig själv och släng dom i soporna, inget mera att fundera. Själv har jag höga krav på hur mitt liv ska vara, men jag jobbar också hårt för att komma till mina mål, utrikesresa var 3 e månad, nya kläder, fin bil, bra inkomst, moderna prylar, ha ett brett nätverk med kompisar och folk som jag känner, försöker hålla 4 språk i skick, men klarar typ 3 och ett halvt.. Detta är något av det jag försöker komma till, men allt lyckas inte. Och hårt arbte att komma dit, och jag har slängt saker ur mitt liv som jag blivit irriterad på, ibland t o m kompisar och släktingar. Ännu har jag inte jobbat färdigt i mit liv och jag har ännu drömmar jag skulle vilja få förverkligad, flygcertifikat är ett av dom, men det får nog vänta något decennie ännu.



Försök göra några mål vad du vill komma till. Vem vill du vara med, vad vill du jobba med. Inse vad som är realistiskt, att bli astrounat eller opera sångare är inte möjligt för vem som helst, så det kan man inte satsa på utan talang! Lägg upp målen och börja jobba på dom. Stå stadigt på ett självförtroende spela målmedvetet, ge inte upp för att det inte idag gick som du tänkt imorgon är en ny dag med bättre förutsättningar!



Om jag var din handledare: Så är nästa steg i ditt liv släng in dig på inläggningen och kämpa för att bli bra. Efter det kan du ta steg 2!



2010-03-18 @ 13:09:47
Postat av: Lu

Kämpa på Emma, jag vet att du kan och jag vet att innerst inne vill du men att det finns en rädsla hur morgondagen kommer se ut. Ta en dag i taget och bestäm dig för att du ska vinna detta! Jag tror och kan nästa veta genom att läsa din blogg att du är en stark person som har mycket kunskap och vilja men det gäller bara att du tar tag i den. jag förstår att det inte är lätt och att jag som inte har egna erfarenheter borde säga något men du har så många som älskar dig och vill hjälpa dig att du inte kommer slåss mot denna sjukdom själv, men Du måste våga ta första steget!

Önskar dig all lycka och jag är en av många som ser en stark och lycklig Emma i framtiden.

2010-03-18 @ 14:06:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0